GDPR - Zákon o ochraně  osobních údajů

Zákon o ochraně osobních údajů - kontaktní a poptávkové formuláře

Odesláním formuláře souhlasíte, aby provozovatel těchto stránek TRANSKEMP Hracholusky - Ondřej Švamberk, se sídlem Hracholusky 139, 330 33 Hracholusky, IČ: 09114190 (dále jen „Správce“), ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával níže vypsané osobní údaje.

  • jméno a příjmení,

  • telefonní číslo,

  • e-mailovou adresu.

1. Emailová adresa, telefonní číslo a jméno budou zpracovány za účelem kontaktování autora zprávy ohledně odpovědi na jeho dotaz či poptávku služby.

2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let, pokud tuto dobu neprodloužíte.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • a. poskytovatel webhostingu, Wix.com LTD, 40 Namal Tel Aviv, 6350671 Izrael; DIČ: EU442008451.

  • b. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

5. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu nebo emailu. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání vašich kontaktů (jméno a příjmení, telefonní číslo a e-mailová adresa).

Zákon o ochraně osobních údajů - odběr newsletteru

Odesláním formuláře souhlasíte, aby provozovatel těchto stránek TRANSKEMP Hracholusky - Ondřej Švamberk, se sídlem Hracholusky 139, 330 33 Hracholusky, IČ: 09114190 (dále jen „Správce“), ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával níže vypsané osobní údaje (dále jen "OÚ"):

  • jméno a příjmení,

  • e-mailovou adresu.

1. Emailová adresa a jméno budou zpracovány za účelem zařazení do databáze pro zasílání elektronických newsletterů. Tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, a to na základě provedeného nákupu zboží nebo služeb, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení se mohou týkat pouze obdobného zboží nebo služeb a lze je kdykoliv jednoduchým způsobem – zasláním dopisu, e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

2. OÚ budou za tímto účelem Správcem zpracovávány po dobu dokud tento souhlas neodvoláte.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • a. poskytovatel webhostingu, Wix.com LTD, 40 Namal Tel Aviv, 6350671 Izrael; DIČ: EU442008451.

  • b. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

5. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu nebo emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání vašich kontaktů (jméno a příjmení a e-mailová adresa).  

Soubory cookies

Ondřej Švamberk, Hracholusky 139, 330 33 Úlice, IČ: 09114190. Používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Přijmout“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.